Opskrifter
Bliv inspireret

 
Gratis e-bog

Andebryst

Andebryst

Andebryst, 4 pers

Hak løget groft og svits det let af i en gryde. Tilsæt eddike, sennepsfrø og sukker. Kog i ca. 5 min.

Tilsæt blommerne, skåret i kvarte, og kog til en tyk chutney. Smag til med salt og sukker.

Skyl kartoflerne og vend dem i god olie, hakket timian, saften af en citron, salt og peber. Bag dem hele i ovnen til de er møre. Ca. 30 min. ved 180 grader.

Rids skindsiden på andebrysterne, krydr med salt og peber. Steg dem på panden med skindsiden nedad i 7-8 min., vend derefter og steg igen i 7-8 min.

Smør honning på skindsiden og lad kødet trække i 5 min.

Anret kødet i tynde skiver med den afkølede chutney og de lune timian kartofler og evt. en lækker salat.

Ingredienser

4 stk berberie- andebryst
1 håndfuld frisk timian
1 spsk akaciehonning
1 løg
1 dl eddike
1 tsk sennepsfrø
el. 1/4 tsk sennepspulver
200 g blommer
3 spsk rørsukker
Små kartofler med skræl
1 økologisk citron
God olivenolie
Sukker
Salt og peber