Opskrifter
Bliv inspireret

 
Gratis e-bog

Culottesteg

Culottesteg, 4 pers.

Skær sølvsenen væk under culotten og brun culotten ved høj varme på alle sider. Knus begge slags peber fint i en morter eller blender, og rul kødet i peberet så alle sider er dækket af peber.

Steg den ved 170 grader i ovnen i 20 minutter og lad den hvile i 10 minutter. Steg den så 20 minutter igen og lad den trække i 10 minutter.

Ingredienser

1 Angus culottesteg
1 håndfuld hvide og sorte peberkorn

Blomkålssalat, 4 pers.

Skær broccoli og blomkål i små buketter, i ca. samme størrelse, rist dem i god olie på panden til de tager farve. De skal stadig være sprøde. Halvér de små kogte kartofler og rist dem ligeledes til de får en gylden farve.

Pisk yoghurt med revet peberrod, citronskal og saft, lidt sukker efter behag (ca. 1 spsk), og smag til med salt og friskkværnet peber.

Vend det hele sammen og servér salaten med skiver af stegen.

Ingredienser

1 broccoli
1 blomkål
10 kogte små kartofler
2 dl yoghurt 10%
2 cm revet stangpeberrod
Saft og skal fra 1 øko citron
Lidt sukker
Olie
Salt og peber