Opskrifter
Bliv inspireret

 
Gratis e-bog

Entrecotese

Entrecotese

Entrecotese, 4 pers.

Pil de små skalotteløg og kog dem i letsaltet vand i ca. 10 minutter til de er møre. Lad dem dryppe af i en sigte.

Svits det hakkede skalotteløg og tilsæt de skyllede svampe. Er det store svampe som Portobello, så skær dem i mindre stykker.

Tilsæt hvidvin og lad det simre til vinen næsten er fordampet.

Tilsæt fløde og smag til med salt, friskkværnet peber og hakket persille.

Steg entrecotes i ca. 4 minutter på hver side og lad dem trække i 5 minutter.

Smelt sukkeret i en gryde til det er gyldenbrunt, tilsæt en klat smør og balsamico. Lad det simre i 2 minutter og vend de blancherede skalotteløg heri. Smag til med salt og friskkværnet peber, og vend små tern af æbler i.

Servér entrecotes med frikasséen og de dejlige sur-søde løg.

Ingredienser

4 entrecotes af 200 g oksefilet
3 håndfulde blandede svampe
2 dl hvidvin
1 finthakket skalotteløg
2 dl fløde
1 håndfuld hakket persille
2 æbler
14 små runde skalotteløg
2 spsk rørsukker
Lidt smør
1 spsk mørk balsamico
Salt og peber