Opskrifter
Bliv inspireret

 
Gratis e-bog

Grillspyd

Kyllingespyd

Kyllingespyd, 4 pers

Lav en marinade af koriander, mynte, hvidløg, olie, salt og peber. Lad den trække mens du skærer kyllingen ud i mundrette stykker.

Skær squash samt fennikel i stykker af nogenlunde samme størrelse som kyllingen.

Lad kyllingen ligge i marinaden i så lang tid som muligt, og fyld så grillspyddet skiftevis med de 3 forskellige ingredienser.

Steg på grillen og vend jævnligt så kødet ikke branker.

Ingredienser

400 g majskyllingebryst
1 squash 1 fennikel
1 håndfuld hakket frisk koriander
1/2 håndfuld hakket frisk mynte
1 fed hvidløg
God olivenolie
Salt og peber

Lammespyd, 4 pers

Skær rødløg i kvarte og skær peberfrugten i mundrette stykker.

Skær radicciosalaten i 8 stykker, men husk at beholde lidt af stokken på alle stykkerne, så de ikke falder fra hinanden. Pak hvert stykke ind i bacon.

Kør korianderfrø og kommen i en blender eller morter, tilsæt hvidløg, tomatpuré, olie, salt og peber.

Mariner lammet heri så længe som muligt, og saml herefter dit grillspyd.

Ingredienser

400 g lammekød, - gerne culotte
8 skiver god bacon - gerne Aalbæk
2 rødløg
1 lille radicciosalat
2 peberfrugter
2 tsk korianderfrø
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk tomatpuré 3 fed hvidløg God olivenolie Salt og peber