Opskrifter
Bliv inspireret

 
Gratis e-bog

Karry kylling

Karry kylling

Karry kylling, 4 pers

Kværn fennikelfrø, korianderfrø i en morter og rist det af på en tør pande med karry og spidskommen og stil til side.

Ved at riste krydderierne frigiver man en masse smagsstoffer og fremhæver smagen.

Svits hakket løg, hvidløg og chili. Tilsæt de ristede krydderier og rør godt. Krydderierne må ikke brænde.

Skær kyllingen i mundrette stykker og brun det af med løgene og krydderierne.

Krydr med salt og peber og tilsæt kokosmælk og tomater. Det skal nu stå og småsimre i 30 min.

Imens skæres squash og peberfrugter i tern, samme størrelse som kyllingen, ristes på en pande i god olie.

Grøntsagerne hældes i karryen, der nu har simret i 30 min, og simrer med i 10 min.

Drys med hakket koriander og server med brød eller ris.

Ingredienser

800 g majskylling
4 peberfrugter
2 squash
1 løg
4 fed hvidløg
1 frisk chili
1 spsk fennikelfrø
2 spsk korianderfrø
1 spsk stødt spidskommen
3 spsk karry
2 ds kokosmælk
1 ds hakkede tomater
1 frisk bundt koriander

Tilsæt kartofler i stedet for kyllingen og du har en lækker vegetarret.