Opskrifter
Bliv inspireret

 
Gratis e-bog

Koteletter

Koteletter

Koteletter, 4 pers.

Steg løg og hvidløg i en tykbundet gryde til de er klare.

Steg herefter bacon i små tern til de er sprøde og tilsæt dem i løgblandingen.

Tilsæt linser og vand efter anvisninger på pakken.
Linserne køles af.

Vend linserne med de plukkede og skyllede salater, halverede tomater, balsamico, olie og estragon.

Smag til med salt og friskkværnet peber.

Blend de tørrede kantareller og rør sammen med havsalt.

Grill koteletterne ved middelhøjvarme i ca. 3-4 minutter på hver side afhængig af tykkelsen og krydder med kantarelsalten og friskkværnet peber.

Lad kødet hvile

Ingredienser

4 store svinekoteletter
1 håndfuld tørrede kantareller
Havsalt
150 gr grønne linser
2 hakkede fed hvidløg
2 hakkede skalotteløg
50 g bacon
f.eks. Aalbæk
1 julesalat
1 frisésalat
1 håndfuld gule og røde cherrytomater
Lidt hakket estragon
1 spsk mørk balsamico
God olivenolie
Salt og peber