Opskrifter
Bliv inspireret

 
Gratis e-bog

Mortens and

Mortens and

Mortens and, 4 pers

Skræl selleri og gulerødder, skær dem i tern af ca. 1x1 cm.

Snit skindet på andebrysterne og krydr med salt og friskkværnet peber.

Pisk olie, honning og eddike sammen med finthakket skalotteløg, smag til med salt og peber.

Steg gulerødder og selleri møre på en pande i smør med laurbærblade.

Steg andebrysterne på en pande ved middelhøj varme på skindet i ca. 5-6 minutter til skindet er gyldent og sprødt. Vend andebrysterne og steg dem færdige i ca. 5 minutter.

Vend grønkålen i olieeddike dressingen og tilsæt fintskårne æbleskiver.

Server tynde skiver af anden med rodfrugterne og grønkålssalaten.

Ingredienser

4 andebryster
1/2 knoldselleri
4 gulerødder
2 laurbærblade
100 g usaltet smør
200 g frisk skyllet grønkål
3 danske æbler
2 finthakkede skalotteløg
4 spsk koldpresset rapsolie
1 spsk æbleeddike
1 spsk akaciehoning
Salt og friskkværnet peber

Steg andebryst med en lille smule god honning og citronsaft. Det giver et godt modspil til det fede andeskind.