Opskrifter
Bliv inspireret

 
Gratis e-bog

Salat

Salat, 4 pers.

Skyl salaten og lad den dryppe af. Alle salater kan bruges, så brug den du bedst kan lide.

Lav en dressing med hakket rødløg, chili, sennep og rapsolie. Pisk det hele sammen, smag til med salt og peber og lad det trække.

Halvér avocadoerne, pil stenen ud og tag kødet ud med en ske. Sørg for at avocadoerne er bløde og modne nok, så mærk på dem når du handler.

Opvarm ca. 3 dl rapsolie i en kasserolle ved middelhøj varme og frittér kapers i olien til de popper. Du kan tjekke om olien er varm nok ved at smide et enkelt kapers i olien og se om det syder. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle og de vil blive knasende sprøde og lækre.

Anret salaten i en dyb tallerken med afdryppede rejer, avocado i tern, ristet chorizo og fordel dressingen over salaten. Pynt med de sprøde kapers og brøndkarse.

Ingredienser

100 g chorizo
4 modne avocado
1 bakke blandede små salater
200 g rejer i lage
1 rødløg
1 bundt brøndkarse
Koldpresset rapsolie
1 tsk dijonsennep
1 rød chili
1 håndfuld kapers
Salt og peber