Opskrifter
Bliv inspireret

 
Gratis e-bog

Salat

Salat, 4 pers.

Gnid kyllingen i salt, peber, estragon og hvidløg. Læg den i et ildfast fad og smør den med olivenolie. Steg kyllingen ved 170-180 grader i 50 minutter afhængig af størrelsen.

Hæld fløde i en skål og tilsæt sukker, æblecidereddikke, salt og friskkværnet peber og lad det stå i 10 minutter uden at røre i det.

Hak den skyllede romainesalat groft, halvér tomaterne, hak valnødderne og vend det hele sammen.

Når kyllingen har fået 30 minutter lægges de små kartofler i fadet med kyllingen og steger med de sidste 20 minutter.

Pisk dressingen sammen, smag til, vend den i salaten.

Anret i et stort fad, skær kyllingen ud i passende stykker og anret det ovenpå salaten.

Ingredienser

1 hel Majs kylling
1 håndfuld frisk estragon
1 hel hvidløg halvéret
2 dl fløde
2 spsk rørsukker
2 spsk æblecidereddike
2 mellemstore romainesalat
1 bakke tomater - gerne blandede
1 håndfuld valnødder
200 gr kogte små kartofler
Olivenolie
Salt og peber