Opskrifter
Bliv inspireret

 
Gratis e-bog

Svinemørbrad ‘ravioli’

Svinemørbrad ravioli

Svinemørbrad 'ravioli', 4 pers

Skær sener og fedt fra mørbraden og skær små bøffer af ca. 60-70 gram.

Skær en lomme i siden af hver bøf og fyld med hakket persille.

Svits hakket løg, tilsæt hvidvin og kog ned til vinen næsten er fordampet. Hønseboullion tilsættes og lad det simre til det er halveret.

Tilsæt smør, pisk det i og smag til med salt, peber, hakket dild, citron saft og skal.

Steg bøfferne ca. 3-4 min. på hver side, krydret med salt og peber.

Vend ærter og de kogte gulerødder i saucen. anret i dyb tallerken med mørbradbøfferne og server med godt brød eller nye kartofler.

Ingredienser

600 g svinemørbrad
2 skalotteløg
3 dl hvidvin
3 dl hønseboullion
saften af 1/2 citron plus skal
100 g smør
små danske gulerødder
2 håndfulde bælgede ærter
1 håndfuld hakket persille
1 håndfuld hakket dild
salt og peber