Opskrifter
Bliv inspireret

 
Gratis e-bog

Tigerrejer

Tigerrejer

Tigerrejer, 4 pers

Pisk æggeblommer med det kolde vand, vend melet i og pisk videre. Kom havsalt i efter smag.

Hak chili og hvidløg, vend i yoghurten, smag til med citronsaft, hakket koriander, salt og peber.

Skær dine grøntsager i stykker, gerne lidt rustikke stykker, og læg dem til side. Hvis dine rejer ikke er rensede (nogle er og nogle er ikke), så læg et snit langs ryggen og skyl den sorte tarm væk.

Varm din olie op til ca. 180 grader, vend grønt og rejer i dejen, og steg dem sprøde i olien.

Serveres brandvarme og sprøde med citronsaft, havsalt og yoghurtdip.

Ingredienser

2 æggeblommer
4 dl iskoldt vand
200 g hvedemel
Havsalt
1 rød chili
1 fed hvidløg
2 1/2 dl yoghurt
Citronsaft og friskhakket koriander
2 stængler bladselleri eller andre grøntsager
2 peberfrugter
1 aubergine
400 g tigerrejer uden skal
1 ltr vindruekerneolie til stegning
Salt og peber