Opskrifter
Bliv inspireret

 
Gratis e-bog

Tigerrejer

Tigerrejer

Tigerrejer, 4 pers.

Skyld rejerne godt og vend dem med 1/2 hakket chili, 1 presset fed hvidløg og olie.
Lad dem marinere i 30 minutter.

Svits løg, 1/2 hakket chili, 1 fed presset hvidløg og ingefær i olie. Tilsæt østershatte og squash i tern og lad det simre i 2 minutter.

Hæld kokosmælk i og lad det koge op. Tilsæt soja og honning og smag til med salt og peber.

Kog nudlerne som anvist på pakken, sigt dem og vend det hele sammen.

Steg rejerne ved høj varme under konstant omrøring i ca. 2 minutter, vend dem med nudlerne, friskhakket koriander og dryp let med sesamolie.

Ingredienser

600 g tigerrejer
1 rød chili
2 fed hvidløg
Olie
1 hakket løg
3 cm frisk revet ingefær
2 håndfulde østershatte
1 squash
1 ds kokosmælk
3 spsk soja
Lidt honning
Tørrede nudler
1 bdt frisk koriander
Sesamolie
Salt og peber