Opskrifter
Bliv inspireret

 
Gratis e-bog

Torsk en papilotte

Torsk en papilotte

Torsk en papilotte, 4 pers.

Bagepapiret lægges ud, torsken placeres i midten på hvert stk. bagepapir og krydres med salt og peber.

De ordnede grøntsager skæres i små stykker eller tern afhængig af hvad du bruger. Stykkerne må ikke være for store, da de skal være færdige samtidig med fisken.

Smørret lægges ovenpå fisk og grøntsager, og pakken lukkes. Du kan også hælde en smule hvidvin over. Snør evt. med lidt kødsnor så pakken ikke åbner sig under tilberedning.

Sæt pakkerne i forvarmet ovn ved 180 grader i 10 minutter.

Kog den friske pasta i letsaltet vand i 2 minutter eller som anvist på pakken. Vend pastaen med lidt god olivenolie, hakket dild og persille.

Servér pastaen i en dyb tallerken med fisk og grøntsager ovenpå. Sørg for at få al den lækre smør-hvidvin med, så det blandes med pastaen.

Ingredienser

8 stykker torskefilet á ca. 80 g
Vintergrønt f.eks. porrer, rosenkål etc.
Lidt smør
Evt. hvidvin
Frisk pasta
Olivenolie
Frisk dild og persille
4 stykker bagepapir
Salt og peber