Opskrifter
Bliv inspireret

 
Gratis e-bog

Ceasar salat

Ceasar salat

Ceasar salat, 4 pers.

Start med at lave dressingen. Kom alle ingredienser pånær olien i en blender og kør det i 20 sek. Tilsæt olien lidt efter lidt og smag til med salt og peber.

Brun kyllingebrysterne godt af på begge sider og steg dem færdige i ovnen ved 170 grader i ca. 15 minutter afhængig af størrelsen.

Fordel parmesanen på bagepapir og kom det i ovnen samtidig med kyllingen og tag det ud når det er gyldent og lad det køle af. Det vil nu stivne og du kan nu brække det i mindre stykker. Det giver en anderledes og sødere smag, og gør det lækkert sprødt.

Pil de yderste blade af salaten hvis de ikke er pæne, og pil så resten af bladene af. Skyl dem godt, lad dem dryppe af og bræk det i mundrette stykker.

Lav brødcroutons af daggammelt brød i tern. Steg dem sprøde og gyldne i god olie og hvidløg.

Anret salaten i en dyb tallerken med skiver af kyllingen, godt med dressing, sprøde parmesanstykker, brødcroutons, letristede saltede peanuts og gerne plukket frisk basilikum.

Ingredienser

4 stk kyllingebryst
2 romainesalat
2 håndfulde revet parmesan
1 håndfuld ristede hakkede peanuts

Dressing

Ingredienser

2 dl koldpresset rapsolie
3 past. æggeblommer
1 fed hvidløg
6 ansjosfileter
1/2 håndfuld revet parmesan
Saften fra 1/2 citron
Lidt eddike
Salt og peber