Opskrifter
Bliv inspireret

 
Gratis e-bog

Salat

Salat

Salat, 4 pers.

Skyl hjerterne og lad dem dryppe af på et viskestykke.

Kog eddike, sukker, peberkorn og laurbærblade op til sukkeret absorberes, tilsæt de hakkede løg og stil på køl.

Flæk agurken på langs og fjern kerner med en ske, og skær herefter agurken på langs i så tynde skiver som muligt. Læg skiverne på en tallerken og salt ganske let.

Læg skiverne af skinke på en middelvarm pande og steg dem sprøde på begge sider evt. i lidt olie. Lad dem dryppe af på et stykke fedtsugende papir.

Halvér hjerterne, vend dem i mel og steg dem i smør i ca. 1 minut på hver side, så de bliver sprøde.

Krydr med salt og friskkværnet peber, og anret hjerterne ovenpå på salaten med de syltede løg. Pynt med 2 slags karse og tynde skiver af agurk.

Ingredienser

300 g kyllingehjerter
1 bk skyllet rucola
1/2 agurk
6 små hakkede skalotteløg i skiver
1 dl god eddike
3 spsk sukker
Lidt vand
10 peberkorn
1 laurbærblad
1 håndfuld brøndkarse
1 håndfuld alm karse
Usaltet smør til stegning
Lidt hvedemel
6 skiver parmaskinke
Salt og peber