Billig økologisk frugt og grønt

I Løvbjerg finder du altid et stort udvalg af friske frugter og grøntsager til fast lav pris. Vores dygtige grønt-ansvarlige sørger for at holde afdelingerne pæne og fyldte i dagens løb, så du let kan få alt det sunde og søde med i din madlavning. Og husk at vi også har færdigsnittede grøntsager og salater samt toppins til det hurtige, men sunde, måltid.

Som kæde indkøber vi naturligvis en lang række frugt og grøntsager i fællesskab. Men når det lader sig gøre, fører vi også lokale avleres friske frugt og grønt, så du kan få den lokale smag med hjem.

Har du spørgsmål eller ønsker, eller mangler du hjælp til inspiration, så spørg endelig en af vores grøntmedarbejdere – de elsker frugt og grønt, og er klar til at hjælpe dig.

 

Stort udvalg til en billig pris

Garanteret friskhed

Vores medarbejdere sørger hele tiden for, at kvaliteten er i top på vores store og brede udvalg. Skulle du alligevel komme hjem med en vare, som ikke lever op til din forventning, refunderer vi den naturligvis.

Vi jagter altid de bedste varer til de bedste priser. Derfor er vi altid åbne for at samarbejde med nye leverandører - ikke mindst lokalt.

Lokale avlere søges

Er du lokal momsregistreret avler af frugt og grønt, f.eks. jordbær, hindbær og andre bær, æbler, pærer, gulerødder, kartofler mv. i pæne mængder, og kunne du tænke dig at afsætte dem i din lokale Løvbjerg-butik?
Så kontakt Løvbjergs frugt- og grøntindkøber Simon Jensen

Økologi