Dansk familieejet siden 1926

Løvbjerg Nykøbing Mors

Vestergade 15, 7900 Nykøbing Mors

Åbningstider

Man-søn: 8 - 21

Helligdage: Lukket

Kontakt

T: 96132030

Parkering
100 gratis parkeringspladser.
Kontrolrapport
Kontrol Rapport

Nykøbing Mors butik

Kontrol Rapport

Nykøbing Mors slagterafdeling

Posthus & Pakkeshop
Løvbjerg Pakkshop - bring Løvbjerg Pakkshop - dao Løvbjerg Pakkshop - postnord Løvbjerg Pakkshop - gls Løvbjerg Pakkshop - ups

Dit lokale team

Løvbjerg Nykøbing Mors er øens største supermarked, og har eksisteret siden 1965. Butikken blev senest gennemgribende renoveret i 2018, hvor butikken blev større og der blev skabt mere plads til vores kunder.

Mange af medarbejderne har været i butikken i mange år – herunder butikkens Købmand Bjarne Smedegaard, der har arbejdet i Løvbjerg i 26 år. Udover de lave priser og gode tilbud er butikken kendt for den indbydende grøntafdeling og den store slagterafdeling, hvor vores egne slagtere er ansat.

Løvbjerg Nykøbing Mors - Bjarne Smedegaard

Bjarne Smedegaard

Købmand

Løvbjerg Nykøbing Mors - Flemming Bangsgaard Nielsen

Flemming Bangsgaard Nielsen

Slagtermester

Løvbjerg Nykøbing Mors - Henrik Hougaard Mikkelsen

Henrik Hougaard Mikkelsen

Grøntchef

Løvbjerg har alt til hverdagen - bare billigt!

Det er nemt at være kunde i Løvbjerg. Her har vi samlet alle hverdagens indkøb under ét og samme tag. Vi fører alle basisvarer til faste discountpriser, og du finder et spændende udvalg af økologiske, glutenfri, sukkerfri, nøglehulsmærkede og miljømærkede varer til fast lav pris. Vi har et stort udvalg af friske grøntsager og frugter - både eksotiske og årstidsaktuelle. Alt sammen til faste lave priser.  

Gå på opdagelse i vores slagter- og delikatesseafdeling, og lad dig inspirere og friste af det store udvalg i udsøgt kvalitet. I vores vinafdeling finder du en velassorteret og omfattende samling af vin fra nogle af verdens bedste vindistrikter. Her finder du med sikkerhed den perfekte vinmenu til middagen.

Der er altid nem og gratis parkering ved din nærmeste Løvbjerg butik. Vi sætter kunden i fokus, og vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken.  

Mad ud af huset [- bare billigt!]

Mad ud af huset - bare billigt!

Vidste du, at du i alle vores butikker kan bestille og hente mad fra Løvbjergs slagter og delikatesse? 
Det er nemt, lækkert og bare billigt!

Ugens tilbud - bare billigt!

Gå på opdagelse i ugens Løvbjerg-avis, hvor du finder et hav af produkter til favorable priser. Vi har det hele - bare billigt!