Dansk familieejet siden 1926

Løvbjerg Struer

Søndergårdsvej 2 , 7600 Struer

Åbningstider

Man-søn: 8 - 21

Helligdage: Lukket

Parkering
170 gratis parkeringspladser.
Kontrolrapport
Kontrol Rapport

Struer butik

Kontrol Rapport

Struer slagter

Posthus & Pakkeshop
Løvbjerg Pakkshop - bring Løvbjerg Pakkshop - dao Løvbjerg Pakkshop - postnord Løvbjerg Pakkshop - gls

Løvbjerg Struer åbnede på sin nuværende placering i 2007. Faktisk har butikken ligget i Struer siden 1964, men på forskellige placeringer. Butikken er en af Løvbjerg-kædens største butikker. Butikken er – udover de mange gode tilbud og lave priser – kendt for en stor og indbydende slagterafdeling.

Løvbjerg Struer - William Mikkelsen

William Mikkelsen

Købmand

Løvbjerg Struer - Mikkel

Mikkel

Slagtermester

Løvbjerg Struer - Jesper Fjord

Jesper Fjord

Grøntchef

Løvbjerg har alt til hverdagen - bare billigt!

Det er nemt at være kunde i Løvbjerg. Her har vi samlet alle hverdagens indkøb under ét og samme tag. Vi fører alle basisvarer til faste discountpriser, og du finder et spændende udvalg af økologiske, glutenfri, sukkerfri, nøglehulsmærkede og miljømærkede varer til fast lav pris. Vi har et stort udvalg af friske grøntsager og frugter - både eksotiske og årstidsaktuelle. Alt sammen til faste lave priser.  

Gå på opdagelse i vores slagter- og delikatesseafdeling, og lad dig inspirere og friste af det store udvalg i udsøgt kvalitet. I vores vinafdeling finder du en velassorteret og omfattende samling af vin fra nogle af verdens bedste vindistrikter. Her finder du med sikkerhed den perfekte vinmenu til middagen.

Der er altid nem og gratis parkering ved din nærmeste Løvbjerg butik. Vi sætter kunden i fokus, og vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken.  

Mad ud af huset [- bare billigt!]

Mad ud af huset - bare billigt!

Vidste du, at du i alle vores butikker kan bestille og hente mad fra Løvbjergs slagter og delikatesse? 
Det er nemt, lækkert og bare billigt!

Ugens tilbud - bare billigt!

Gå på opdagelse i ugens Løvbjerg-avis, hvor du finder et hav af produkter til favorable priser. Vi har det hele - bare billigt!