Dansk familieejet siden 1926

Løvbjerg Esbjerg

Schaubparken 24, 6700 Esbjerg

Åbningstider

Man-søn: 7 - 21

Helligdage: Lukket

Kontakt

T: 96132180

Parkering
87 gratis parkeringspladser
2 ladestandere til elbiler
Kontrolrapport
Kontrol Rapport

Slagter

Kontrol Rapport

Butik

Posthus & Pakkeshop
Løvbjerg Pakkshop - bring Løvbjerg Pakkshop - postnord Løvbjerg Pakkshop - gls

Dit lokale team

Den erfarne købmand, Michael Jeppesen, som har været købmand i Løvbjerg Varde de sidste 5 år, har sat sit lederteam, og det er en erfaren og passioneret flok! Faktisk vil vi gå så langt, som at kalde dem et Løvbjerg-dream-team, da de alle er håndplukket blandt Løvbjergs bedste medarbejdere! Slagtermester Dennis Gaardsted har været Løvbjergs flyvende slagterkonsulent, som har sikret et tårnhøjt kvalitetsniveau på kædeplan. Med Dennis' store passion for smagfuldt mørt kød og delikattese-lækkerier, så tør han godt sætte ambitionerne tårnhøjt -  Løvbjerg i Esbjerg VIL VÆRE Esbjergs bedste slagter og delikatesse! Som souschef i den nye butik har Michael headhuntet Mathias Vejrsø, som indtil nu har været garant for tårnhøje butiksstandarter og serviceniveau i vores butik i Tarm. 

Løvbjerg Esbjerg - Michael Jeppesen

Michael Jeppesen

Købmand

Løvbjerg Esbjerg - Dennis Gaardsted

Dennis Gaardsted

Slagter

Løvbjerg Esbjerg - Mathias Vejrsø

Mathias Vejrsø

Souschef

Løvbjerg har alt til hverdagen - bare billigt!

Det er nemt at være kunde i Løvbjerg. Her har vi samlet alle hverdagens indkøb under ét og samme tag. Vi fører alle basisvarer til faste discountpriser, og du finder et spændende udvalg af økologiske, glutenfri, sukkerfri, nøglehulsmærkede og miljømærkede varer til fast lav pris. Vi har et stort udvalg af friske grøntsager og frugter - både eksotiske og årstidsaktuelle. Alt sammen til faste lave priser.  

Gå på opdagelse i vores slagter- og delikatesseafdeling, og lad dig inspirere og friste af det store udvalg i udsøgt kvalitet. I vores vinafdeling finder du en velassorteret og omfattende samling af vin fra nogle af verdens bedste vindistrikter. Her finder du med sikkerhed den perfekte vinmenu til middagen.

Der er altid nem og gratis parkering ved din nærmeste Løvbjerg butik. Vi sætter kunden i fokus, og vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken.  

Mad ud af huset [- bare billigt!]

Mad ud af huset - bare billigt!

Vidste du, at du i alle vores butikker kan bestille og hente mad fra Løvbjergs slagter og delikatesse? 
Det er nemt, lækkert og bare billigt!

Ugens tilbud - bare billigt!

Gå på opdagelse i ugens Løvbjerg-avis, hvor du finder et hav af produkter til favorable priser. Vi har det hele - bare billigt!