Dansk familieejet siden 1926

Vi åbner ny butik i Esbjerg!

Løvbjerg Løvbjerg Esbjerg Om butikken

Om butikken

I slutning af 2023 åbner Løvbjerg et nyt lavprissupermarked i Esbjerg - og vi kan næsten ikke få armene ned! Vi har længe drømt en om placering i Esbjerg, og nu har vi fundet den perfekte! Butikken er ved at blive bygget og vi glæder os til at vise den færdige butik frem - og vi vil gøre alt hvad vi kan for, at det bliver en oplevelse ud over det sædvanlige, og vi lover jer, at vi vil leve op til vores kundeløfte: det hele - bare billigt

Vi har arbejdet hårdt på at skabe den perfekte butik til Esbjerg med alt det Løvbjergkæden er kendt for: Stor indbydende frugt- og grøntafdeling med plads til det helt store udvalg, brede gange med god plads, et stort varesortiment samt ikke mindst betjent slagter og delikatesseafdeling, som sikrer at du altid kan få friskskåret og hakket kvalitetskød samt hjemmelavede frokost og delikatesser.

Kort sagt - det hele - bare billigt.

Hele medarbejderholdet ser frem til at åbne Esbjergs nye lavprissupermarked - GLÆD JER!

Dit lokale team

Den erfarne købmand, Michael Jeppesen, som har været købmand i Løvbjerg Varde de sidste 5 år, har sat sit lederteam, og det er en erfaren og passioneret flok! Faktisk vil vi gå så langt, som at kalde dem et Løvbjerg-dream-team, da de alle er håndplukket blandt Løvbjergs bedste medarbejdere! Slagtermester Dennis Gaardsted har været Løvbjergs flyvende slagterkonsulent, som har sikret et tårnhøjt kvalitetsniveau på kædeplan. Med Dennis' store passion for smagfuldt mørt kød og delikattese-lækkerier, så tør han godt sætte ambitionerne tårnhøjt -  Løvbjerg i Esbjerg VIL VÆRE Esbjergs bedste slagter og delikatesse! Som souschef i den nye butik har Michael headhuntet Mathias Vejrsø, som indtil nu har været garant for tårnhøje butiksstandarter og serviceniveau i vores butik i Tarm. Teamet GLÆDER sig til at slå dørene op i slutningen af  året og vise hvad Løvbjerg kan!

Løvbjerg Esbjerg - Michael Jeppesen

Michael Jeppesen

Købmand

Løvbjerg Esbjerg - Dennis Gaardsted

Dennis Gaardsted

Slagter

Løvbjerg Esbjerg - Mathias Vejrsø

Mathias Vejrsø

Souschef

Løvbjerg Løvbjerg Esbjerg Michael er din nye købmand

Michael er din nye købmand

Michael er købmand i hjertet - og han har aldrig villet lave andet! Han er en humoristisk mand, der er helt nede på jorden, men tag ikke fejl - for der brænder en særligt stærk ild i ham for skaffe de bedste tilbud hjem og skabe den perfekte oplevelse for sine kunder - og han vil gå langt for det. Han har været i branchen siden han startede som flaskedreng som 13 årig, og er dermed livslang ekspert i gode tilbud. Han har de sidste 5 år drevet og udviklet Løvbjergs flotte butik i Varde i flyvende fart, som han efterlader som en tip top moderne butik med FULD SKRALD på de skarpe priser og den altid høje kunderservice. Nu ser han frem til at blive hele Esbjergs købmand med den flotteste nye butik - og til at vise alt, hvad Løvbjerg kan!

Løvbjerg Løvbjerg Esbjerg Job i Løvbjerg?

Job i Løvbjerg?

Vi har sat holdet til åbningen, men vi kommer løbende til at få brug for mange forskellige stillinger og kollegaer. Vi er en værdibaseret virksomhed, så et krav er, at du kan se dig selv udleve vores kerneværdier:

  • I Løvbjerg dyrker vi sammenholdet. Vi hjælper altid hinanden og samarbejder på kryds og tværs.
  • Vi tager alle ansvar og bidrager til Løvbjergs succes.
  • Alle bidrager til en god arbejdsplads og et stærkt fællesskab.
  • Vores vigtigste opgave er, at gøre vores kunder tilfredse.
  • Vi smiler og er nærværende.
  • Vi stræber altid efter at gøre det bedre. 

Kan du se dig selv passe ind og blive en del af Løvbjerg-holdet?

"VI VIL VÆRE ESBJERGS BEDSTE SLAGTER OG DELIKATESSE"

Dennis Gaardsted - Slagtermester

Løvbjerg Løvbjerg Esbjerg

Løvbjerg Esbjerg

Schaubparken 24, 6700 Esbjerg

Åbningstider

Åbner snart

Kontakt

T: 96132180

Parkering
87 gratis parkeringspladser
2 ladestandere til elbiler
Posthus & Pakkeshop
Løvbjerg Pakkshop - bring Løvbjerg Pakkshop - dao Løvbjerg Pakkshop - postnord Løvbjerg Pakkshop - gls

Løvbjerg har alt til hverdagen - bare billigt!

Det er nemt at være kunde i Løvbjerg. Her har vi samlet alle hverdagens indkøb under ét og samme tag. Vi fører alle basisvarer til faste discountpriser, og du finder et spændende udvalg af økologiske, glutenfri, sukkerfri, nøglehulsmærkede og miljømærkede varer til fast lav pris. Vi har et stort udvalg af friske grøntsager og frugter - både eksotiske og årstidsaktuelle. Alt sammen til faste lave priser.  

Gå på opdagelse i vores slagter- og delikatesseafdeling, og lad dig inspirere og friste af det store udvalg i udsøgt kvalitet. I vores vinafdeling finder du en velassorteret og omfattende samling af vin fra nogle af verdens bedste vindistrikter. Her finder du med sikkerhed den perfekte vinmenu til middagen.

Der er altid nem og gratis parkering ved din nærmeste Løvbjerg butik. Vi sætter kunden i fokus, og vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken.  

Mad ud af huset [- bare billigt!]

Mad ud af huset - bare billigt!

Vidste du, at du i alle vores butikker kan bestille og hente mad fra Løvbjergs slagter og delikatesse? 
Det er nemt, lækkert og bare billigt!

Ugens tilbud - bare billigt!

Gå på opdagelse i ugens Løvbjerg-avis, hvor du finder et hav af produkter til favorable priser. Vi har det hele - bare billigt!