Dansk familieejet siden 1926

Slagter

Vores 85 dygtige slagtere går ikke på kompromis. Det er din garanti for den gode kødkvalitet.

De går hverken på kompromis med råvarer eller faglighed - uanset hvor kødet kommer fra.

Derfor tør vi godt garantere, at du får udsøgt, mørt kød i indkøbsvognen. Er du ikke tilfreds, får du dine penge tilbage.

Nordisk kvalitet i verdensklasse. Frey er kød med fokus på dyrets velfærd og højere spisekvalitet til dig. 

Frey er nordisk oksekød med oprindelse i Finland, som er konventionelt opdrættet kvæg i højeste spisekvalitet. Kvæget opdrættes hos små avlere, hvilket skaber større opmærksomhed omkring det enkelte kvæg.

I Løvbjerg har vi fokus på danske varer, derfor finder du altid finder et stort udvalg af dansk kvalitetskød i vores slagterafdeling. Det danske ungkvæg slagtes i en alder af 24 måneder og modnes i 10-14 dage. Det sikrer dig den absolut bedste smagsoplevelse.

Hertil er alt vores ferske kylling danskproduceret, mens det samme gør sig gældende for størstedelen af vores grisekød. 

Vi går aldrig på kompromis!

Vores 85 dygtige slagtere garanterer, at du får udsøgt, mørt kød i indkøbsvognen eller dine penge tilbage.

Løvbjerg - Slagter
Kompromisløst slagterkvalitet

Kompromisløst slagterkvalitet

Hos Løvbjerg kan vi garantere, at du hver dag kan gå på opdagelse i et eksklusivt udvalg af kvalitetskød i vores slagterafdelinger. Vi har 85 dygtige slagtere, som hver kerer sig om deres professionelle håndværk. Det sikrer vores kunder en kompromisløs kvalitet i køledisken, hvor kun de bedste udskæringer har deres berettigelse og plads.

Størstedelen af kødet er danskproduceret. Med det in mente imødekommer vores udenlandske kød-leverandører samme kvalitetskriterier, som vi stiller til de danske.   

Mad ud af huset
- bare billigt!

Du kan bestille og hente mad fra Løvbjergs slagter og delikatesse. 
Det er nemt, lækkert og bare billigt!

Delikatesse

Delikatesse

I Løvbjerg gør vi din hverdag nemmere med lækkerier fra delikatesseafdelingen.

Her har vi gjort størstedelen af arbejdet med at tilberede lækre anretninger, som er baseret på gode råvarer i den bedste kvalitet. Du skal bare udvælge dine favoritter og lægge dem i indkøbskurven. 

Vores personale producerer selv anretningerne, og størstedelen af ingredienserne henter vi fra vores eget sortiment i butikken. På den måde sikrer vi god smag og kvalitet hele vejen igennem.