Dit Løvbjerg

Løvbjerg vil gerne gøre det let for dig at foretage alle dine indkøb ét sted. Vi har alle basisvarer til fast discountpris og et stort og bredt udvalg af økologiske, glutenfri, sukkerfri, nøglehulsmærkede og miljømærkede varer til fast lav pris.

Derudover har vi ofte mindre partier af spændende varer til fordelagtige priser. Vi sætter kunden i fokus. Derfor hjælper vi dig også gerne med størrer opgaver. Hvis du for eksempel skal holde fest, vil vi gerne hjælpe med at finde de helt rigtige vine til maden og lejligheden. Hvis gæsterne ikke drikker op, kan du selvfølgelig returnere de uåbnede flasker.

 

OM LØVBJERG

 

HISTORIEN OM LØVBJERG

Løvbjerg-kæden har rødder tilbage til 1920’erne. Her opfører købmand Christian Løvbjerg en købmandsbutik i landsbyen Torsted, syd for Horsens.

Hans tre sønner - Carsten, Hans Jørgen og Knud - er i 1950’erne med til at præge udviklingen af selvbetjenings-butikker herhjemme, og i 1959 åbner familien Jyllands første supermarked i Silkeborg.

Som led i et planlagt generationsskifte træder tredje generation af købmandsfamilien
- Erik og Jan C. Løvbjerg, sønner af Carsten Løvbjerg - ind i ejerskabet og arbejdet med kæden i 1989.

Løvbjerg er i dag Danmarks største familieejede supermarkedskæde.

Løvbjerg Kørniken

 

PROFILBROCHURE

Lær Danmarks eneste discountsupermarked, Løvbjerg, og vores strategi bedre at kende i denne brochure.

Du kan blandt andet læse mere om, hvordan det er at blive uddannet og arbejde hos Løvbjerg, hvorfor vi satser på lokale varer og samarbejdspartnere, og hvad vi gør for at nedbringe det CO2-udslip, vores butikker genererer.

Løvbjerg Profilbrochure

 

NÆRVÆR - GRATIS KUNDEMAGASIN

Nærvær - blev første gang udgivet i forbindelse med Løvbjergs 90 års fødselsdag.

Nærvær kundemagasin