Dansk familieejet siden 1926

Løvbjerg Frederikshavn

Hjørringvej 173, 9900 Frederikshavn

Åbningstider

Man-søn: 8 - 21

Helligdage: Lukket

Parkering
120 gratis parkeringspladser
1 ladestander til elbiler
Kontrolrapport
Kontrol Rapport

Frederikshavn butik

Kontrol Rapport

Frederikshavn Slagter

Posthus & Pakkeshop
Løvbjerg Pakkshop - bring Løvbjerg Pakkshop - postnord Løvbjerg Pakkshop - gls

Dit lokale team

Den erfarne købmand, Kjeld Gabriel, som har været købmand i Løvbjerg Brønderslev i 14 år, har sat sit lederteam, og det er en erfaren og passioneret flok! Slagtermester Palle Rønnest har været slagter i 30 år, og med hans store passion for smagfuldt mørt kød og delikattese lækkerier, så tør han godt sætte ambitionerne tårnhøjt -  Løvbjerg i Frederikshavn VIL VÆRE Vendsyssels bedste slagter og delikatesse!

Løvbjerg Frederikshavn - Kjeld Gabriel

Kjeld Gabriel

Købmand

Løvbjerg Frederikshavn - Palle Rønnest

Palle Rønnest

Slagtermester

Løvbjerg har alt til hverdagen - bare billigt!

Det er nemt at være kunde i Løvbjerg. Her har vi samlet alle hverdagens indkøb under ét og samme tag. Vi fører alle basisvarer til faste discountpriser, og du finder et spændende udvalg af økologiske, glutenfri, sukkerfri, nøglehulsmærkede og miljømærkede varer til fast lav pris. Vi har et stort udvalg af friske grøntsager og frugter - både eksotiske og årstidsaktuelle. Alt sammen til faste lave priser.  

Gå på opdagelse i vores slagter- og delikatesseafdeling, og lad dig inspirere og friste af det store udvalg i udsøgt kvalitet. I vores vinafdeling finder du en velassorteret og omfattende samling af vin fra nogle af verdens bedste vindistrikter. Her finder du med sikkerhed den perfekte vinmenu til middagen.

Der er altid nem og gratis parkering ved din nærmeste Løvbjerg butik. Vi sætter kunden i fokus, og vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken.  

Mad ud af huset [- bare billigt!]

Mad ud af huset - bare billigt!

Vidste du, at du i alle vores butikker kan bestille og hente mad fra Løvbjergs slagter og delikatesse? 
Det er nemt, lækkert og bare billigt!

Ugens tilbud - bare billigt!

Gå på opdagelse i ugens Løvbjerg-avis, hvor du finder et hav af produkter til favorable priser. Vi har det hele - bare billigt!