Dansk familieejet siden 1926

Løvbjerg Horsens

Borgergade 12, 8700 Horsens

Åbningstider

Man-søn: 8 - 21

Helligdage: Lukket

Parkering
140 gratis parkeringspladser.
Kontrolrapport
Kontrol Rapport

Butik

Kontrol Rapport

Administration

Kontrol Rapport

Delikatesse

Posthus & Pakkeshop

Stor pakkeshop med mange muligheder.
Posthuset har samme åbningstider som butikken.

Løvbjerg Pakkshop - bring Løvbjerg Pakkshop - dao Løvbjerg Pakkshop - postnord Løvbjerg Pakkshop - gls

Dit lokale team

Løvbjerg i Horsens har ligget på Borgergade siden 1978. Butikken drives af købmand Christian Hove, som har været i Løvbjerg i 22 år, og som må siges at have godt købmandsskab og gode tilbud løbende i årerne. Omkring ham har han et imponerende stærkt ledelsesteam med blandt andet en af Danmarks måske mest erfarne souschefer Kim, som har været i Løvbjerg i 23 år. Heidi er den knivskarpe ansvarlige for nonfoodafdelingen med hele 25 års erfaring, og vores kasseleder Lene har i 10 års levet og åndet for god kundeservice i butikken. Sidst men ikke og mindst har vi den nye store delikatesseafdeling med en superdedikeret hold - klar til at lave alle de lækre retter I kunne ønske. Butikken i Horsens har i mange år været en af kædens bedste indenfor vin og spiritus. Derudover driver Løvbjerg et af Jyllands største posthuse – OG så er butikken også nyligt kendt for at have den fedeste flaskeautomat.

Løvbjerg Horsens - Christian

Christian

Købmand

Løvbjerg Horsens - Mathias

Mathias

Slagtermester

Løvbjerg har alt til hverdagen - bare billigt!

Det er nemt at være kunde i Løvbjerg. Her har vi samlet alle hverdagens indkøb under ét og samme tag. Vi fører alle basisvarer til faste discountpriser, og du finder et spændende udvalg af økologiske, glutenfri, sukkerfri, nøglehulsmærkede og miljømærkede varer til fast lav pris. Vi har et stort udvalg af friske grøntsager og frugter - både eksotiske og årstidsaktuelle. Alt sammen til faste lave priser.  

Gå på opdagelse i vores slagter- og delikatesseafdeling, og lad dig inspirere og friste af det store udvalg i udsøgt kvalitet. I vores vinafdeling finder du en velassorteret og omfattende samling af vin fra nogle af verdens bedste vindistrikter. Her finder du med sikkerhed den perfekte vinmenu til middagen.

Der er altid nem og gratis parkering ved din nærmeste Løvbjerg butik. Vi sætter kunden i fokus, og vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken.  

Løvbjerg Horsens
Mad ud af huset [- bare billigt!]

Mad ud af huset - bare billigt!

Vidste du, at du i alle vores butikker kan bestille og hente mad fra Løvbjergs slagter og delikatesse? 
Det er nemt, lækkert og bare billigt!

Ugens tilbud - bare billigt!

Gå på opdagelse i ugens Løvbjerg-avis, hvor du finder et hav af produkter til favorable priser. Vi har det hele - bare billigt!