Dansk familieejet siden 1926

Vi bygger om!

Løvbjerg Løvbjerg Horsens Har I lagt mærke til det?

Har I lagt mærke til det?

I har måske bemærket det - for vi roder jo lidt! Men vi LOVER jer, at det bliver det værd, for inden længe vil butikken være bygget helt om, og I kan godt glæde jer! Butikken bliver moderniseret til en flot butik med nye spændende tiltag. Måske vigtigst af alt, så åbner vi en helt ny delikatesseafdeling med daglig betjening af kompetente delikatessemedarbejdere, der står klar til at lave de lækreste retter til jer. Medarbejderne er ansat og vi øver os på livet løs, imens der bliver lagt sidste hånd på faciliteterne - men vi kan slet ikke vente med at tilbyde jer et endnu større udvalg af lækre delikatesser, frokostretter og aftenmenuer.

Hvis I ikke allerede har prøvet den, så skulle I tage at kigge ned næste gang I skal pante, for vi kan næsten ikke få armene ned over vores nye populære flaskeautomat - det er nemlig en af dem hvor man bare hælder hele posen med dåser/plastflasker i på én gang!

Vi glæder os til at butikken er helt færdig - men kigger du ned allerede nu, vil du kunne se, at vi er nået langt! 

Vi ses i Løvbjerg Horsens ♥️ 🛒

Løvbjerg Horsens

Borgergade 12, 8700 Horsens

Åbningstider

Man-søn: 8 - 21

Helligdage: Lukket

Parkering
140 gratis parkeringspladser.
Kontrolrapport
Kontrol Rapport

Butik

Kontrol Rapport

Administration

Posthus & Pakkeshop

Stor pakkeshop med mange muligheder.
Posthuset har samme åbningstider som butikken.

Løvbjerg Pakkshop - bring Løvbjerg Pakkshop - dao Løvbjerg Pakkshop - postnord Løvbjerg Pakkshop - gls

Dit lokale team

Løvbjerg i Horsens har ligget på Borgergade siden 1978 – men er lige nu ved at blive moderniseret. Butikken drives af købmand Christian Hove, som har været i Løvbjerg i 22 år, og som må siges at have godt købmandsskab og gode tilbud løbende i årerne. Omkring ham har han et imponerende stærkt ledelsesteam med blandt andet en af Danmarks måske mest erfarne souschefer Kim, som har været i Løvbjerg i 23 år, den energiske grøntchef Jacob, som altid går rigtigt langt for at have den vildeste grøntafdeling. Heidi er den knivskarpe ansvarlige for nonfoodafdelingen med hele 25 års erfaring, og vores kasseleder Lene har i 10 års levet og åndet for god kundeservice i butikken. Sidst men ikke og mindst har vi den nye delikatesseleder Morten, som elsker at kredse for de gode udskæringer og lækre retter, og som har vilde ambitioner om skabe Horsens’ bedste delikatesse med hans spritnye afdeling - og med hans dygtige delikatesseassistent Sara, skal han nok n å sine mål. Butikken i Horsens har i mange år været en af kædens bedste indenfor vin og spiritus. Derudover driver Løvbjerg et af Jyllands største posthuse – OG så er butikken også nyligt kendt for at have den fedeste flaskeautomat.

Løvbjerg Horsens - Christian

Christian

Købmand

Løvbjerg Horsens - Morten

Morten

Delikatesseleder

Løvbjerg Horsens - Jacob

Jacob

Grøntchef

"Jeg er så stolt af vores nye store delikatesseafdeling - vi VIL være byens bedste"

Morten Svensson - Delikatesseleder

Løvbjerg Løvbjerg Horsens

Løvbjerg har alt til hverdagen - bare billigt!

Det er nemt at være kunde i Løvbjerg. Her har vi samlet alle hverdagens indkøb under ét og samme tag. Vi fører alle basisvarer til faste discountpriser, og du finder et spændende udvalg af økologiske, glutenfri, sukkerfri, nøglehulsmærkede og miljømærkede varer til fast lav pris. Vi har et stort udvalg af friske grøntsager og frugter - både eksotiske og årstidsaktuelle. Alt sammen til faste lave priser.  

Gå på opdagelse i vores slagter- og delikatesseafdeling, og lad dig inspirere og friste af det store udvalg i udsøgt kvalitet. I vores vinafdeling finder du en velassorteret og omfattende samling af vin fra nogle af verdens bedste vindistrikter. Her finder du med sikkerhed den perfekte vinmenu til middagen.

Der er altid nem og gratis parkering ved din nærmeste Løvbjerg butik. Vi sætter kunden i fokus, og vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken.  

Løvbjerg Horsens
Mad ud af huset [- bare billigt!]

Mad ud af huset - bare billigt!

Vidste du, at du i alle vores butikker kan bestille og hente mad fra Løvbjergs slagter og delikatesse? 
Det er nemt, lækkert og bare billigt!

Ugens tilbud - bare billigt!

Gå på opdagelse i ugens Løvbjerg-avis, hvor du finder et hav af produkter til favorable priser. Vi har det hele - bare billigt!