Dansk familieejet siden 1926

Løvbjerg Ikast

Vestergade 63, 7430 Ikast

Åbningstider

Man-søn: 8 - 21

Helligdage: Lukket

Parkering
110 gratis parkeringspladser.
Kontrolrapport
Kontrol Rapport

Ikast butik

Kontrol Rapport

Ikast slagter

Løvbjerg Apotek
Posthus & Pakkeshop
Løvbjerg Pakkshop - bring Løvbjerg Pakkshop - dao Løvbjerg Pakkshop - postnord Løvbjerg Pakkshop - gls

Dit lokale team

Løvbjerg Ikast, som er Løvbjerg-kædens største butik, åbnede i 2004. Butikken var første butik, der blev bygget op som de Løvbjerg-butikker vi kender i dag – nemlig med brede gange og masser af plads.

Butikken er et moderne supermarked. Udover masser af gode tilbud, så er butikken blandt andet kendt for det store udvalg af kød og delikatessevarer, og om sommeren byder butikken på et kæmpe udvalg af blomster til udplantning. Butikkens Købmand Søren Christensen har været i Løvbjerg i mange år, og har tidligere været Købmand i Løvbjerg i Viborg.

Løvbjerg Ikast - Søren Christensen

Søren Christensen

Købmand

Løvbjerg Ikast - Jacob Madsen

Jacob Madsen

Slagtermester

Løvbjerg Ikast - Jan Pedersen

Jan Pedersen

Grøntchef

Løvbjerg har alt til hverdagen - bare billigt!

Det er nemt at være kunde i Løvbjerg. Her har vi samlet alle hverdagens indkøb under ét og samme tag. Vi fører alle basisvarer til faste discountpriser, og du finder et spændende udvalg af økologiske, glutenfri, sukkerfri, nøglehulsmærkede og miljømærkede varer til fast lav pris. Vi har et stort udvalg af friske grøntsager og frugter - både eksotiske og årstidsaktuelle. Alt sammen til faste lave priser.  

Gå på opdagelse i vores slagter- og delikatesseafdeling, og lad dig inspirere og friste af det store udvalg i udsøgt kvalitet. I vores vinafdeling finder du en velassorteret og omfattende samling af vin fra nogle af verdens bedste vindistrikter. Her finder du med sikkerhed den perfekte vinmenu til middagen.

Der er altid nem og gratis parkering ved din nærmeste Løvbjerg butik. Vi sætter kunden i fokus, og vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken.  

Mad ud af huset [- bare billigt!]

Mad ud af huset - bare billigt!

Vidste du, at du i alle vores butikker kan bestille og hente mad fra Løvbjergs slagter og delikatesse? 
Det er nemt, lækkert og bare billigt!

Ugens tilbud - bare billigt!

Gå på opdagelse i ugens Løvbjerg-avis, hvor du finder et hav af produkter til favorable priser. Vi har det hele - bare billigt!