Dansk familieejet siden 1926

Løvbjerg Tarm

Åboulevarden 63, 6880 Tarm

Åbningstider

Man-søn: 8 - 21

Helligdage: Lukket

Parkering
180 gratis parkeringspladser.
Kontrolrapport
Kontrol Rapport

Tarm butik

Kontrol Rapport

Tarm slagter

Posthus & Pakkeshop
Løvbjerg Pakkshop - bring Løvbjerg Pakkshop - dao Løvbjerg Pakkshop - postnord Løvbjerg Pakkshop - gls

Løvbjerg i Tarm åbnede i 2008, og blev fra starten en stor succes. Udover de gode tilbud og lave priser, er butikken kendt for den store slagterafdeling. Slagterafdelingen, hvor Løvbjergs egne slagtere er ansat, tilbyder et bredt udvalg af kød og delikatesse-varer.

Løvbjerg Tarm - Christoffer Becher

Christoffer Becher

Købmand

Løvbjerg Tarm - Kommer snart

Kommer snart

Slagtermester

Løvbjerg har alt til hverdagen - bare billigt!

Det er nemt at være kunde i Løvbjerg. Her har vi samlet alle hverdagens indkøb under ét og samme tag. Vi fører alle basisvarer til faste discountpriser, og du finder et spændende udvalg af økologiske, glutenfri, sukkerfri, nøglehulsmærkede og miljømærkede varer til fast lav pris. Vi har et stort udvalg af friske grøntsager og frugter - både eksotiske og årstidsaktuelle. Alt sammen til faste lave priser.  

Gå på opdagelse i vores slagter- og delikatesseafdeling, og lad dig inspirere og friste af det store udvalg i udsøgt kvalitet. I vores vinafdeling finder du en velassorteret og omfattende samling af vin fra nogle af verdens bedste vindistrikter. Her finder du med sikkerhed den perfekte vinmenu til middagen.

Der er altid nem og gratis parkering ved din nærmeste Løvbjerg butik. Vi sætter kunden i fokus, og vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken.  

Mad ud af huset [- bare billigt!]

Mad ud af huset - bare billigt!

Vidste du, at du i alle vores butikker kan bestille og hente mad fra Løvbjergs slagter og delikatesse? 
Det er nemt, lækkert og bare billigt!

Ugens tilbud - bare billigt!

Gå på opdagelse i ugens Løvbjerg-avis, hvor du finder et hav af produkter til favorable priser. Vi har det hele - bare billigt!