Dansk familieejet siden 1926

Løvbjerg Tarup

Tarup Centret
Rugvang 36-38, 5210 Odense NV

Åbningstider

Man-søn: 8 - 21

Helligdage: Lukket

Parkering
600 gratis parkeringspladser.
Kontrolrapport
Kontrol Rapport

Tarup butik

Kontrol Rapport

Tarup slagter

Posthus & Pakkeshop
Løvbjerg Pakkshop - bring Løvbjerg Pakkshop - dao Løvbjerg Pakkshop - postnord Løvbjerg Pakkshop - gls

Dit lokale team

Løvbjerg i Tarup Centeret har eksisteret siden 1984, og mange af butikkens medarbejdere har været med på en stor del af denne rejse. Butikken er løbende blevet renoveret og fremstår i dag som et moderne supermarked.

Butikken er ikke mindst kendt for den store, indbydende frugt & grønt-afdeling, der møder kunden i starten af butikken. I slagterafdelingerne er Løvbjergs egne slagtere og delikatessemedarbejdere ansat. Og endelig har butikken i mange år været en af de foretrukne vin-butikker i området. Faktisk har butikken Løvbjerg-kædens største salg af vin overhovedet.

Løvbjerg Tarup - Troels Ji Holmegaard

Troels Ji Holmegaard

Købmand

Løvbjerg Tarup - Mikkel Engsbye

Mikkel Engsbye

Slagtermester

Løvbjerg Tarup - Michael Jensen

Michael Jensen

Grøntchef

Løvbjerg har alt til hverdagen - bare billigt!

Det er nemt at være kunde i Løvbjerg. Her har vi samlet alle hverdagens indkøb under ét og samme tag. Vi fører alle basisvarer til faste discountpriser, og du finder et spændende udvalg af økologiske, glutenfri, sukkerfri, nøglehulsmærkede og miljømærkede varer til fast lav pris. Vi har et stort udvalg af friske grøntsager og frugter - både eksotiske og årstidsaktuelle. Alt sammen til faste lave priser.  

Gå på opdagelse i vores slagter- og delikatesseafdeling, og lad dig inspirere og friste af det store udvalg i udsøgt kvalitet. I vores vinafdeling finder du en velassorteret og omfattende samling af vin fra nogle af verdens bedste vindistrikter. Her finder du med sikkerhed den perfekte vinmenu til middagen.

Der er altid nem og gratis parkering ved din nærmeste Løvbjerg butik. Vi sætter kunden i fokus, og vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken.  

Mad ud af huset [- bare billigt!]

Mad ud af huset - bare billigt!

Vidste du, at du i alle vores butikker kan bestille og hente mad fra Løvbjergs slagter og delikatesse? 
Det er nemt, lækkert og bare billigt!

Ugens tilbud - bare billigt!

Gå på opdagelse i ugens Løvbjerg-avis, hvor du finder et hav af produkter til favorable priser. Vi har det hele - bare billigt!