Dansk familieejet siden 1926

Løvbjerg Trøjborg (Aarhus)

Trøjborg Center
Otte Ruds Gade 98-100, 8200 Århus N

Åbningstider

Man-søn: 7 - 22

Helligdage: Lukket

Parkering
70 gratis parkeringspladser.
Kontrolrapport
Kontrol Rapport

Trøjborg butik

Kontrol Rapport

Trøjborg slagter

Posthus & Pakkeshop
Løvbjerg Pakkshop - bring Løvbjerg Pakkshop - dao Løvbjerg Pakkshop - postnord Løvbjerg Pakkshop - gls

Dit lokale team

Løvbjerg på Trøjborg er en af Løvbjerg-kædens største butikker. Butikken blev gennemgribende renoveret i 2017, og fremstår i dag som et moderne supermarked. Udover de gode tilbud og lave priser er butikken kendt for den store grøntafdeling og for butikkens slagterafdeling, hvor Løvbjergs egne slagtere er ansat. Butikken i Trøjborg har også Løvbjerg-kædens største udvalg af økologiske og veganske varer. Derudover har butikken også et imponerende udvalg af specialøl.

Løvbjerg Trøjborg (Aarhus) - Nichlas Skaaning Møller

Nichlas Skaaning Møller

Købmand

Løvbjerg Trøjborg (Aarhus) - Andreas Ajith

Andreas Ajith

Slagtermester

Løvbjerg Trøjborg (Aarhus) - René Gam Asmussen

René Gam Asmussen

Grøntchef

Løvbjerg har alt til hverdagen - bare billigt!

Det er nemt at være kunde i Løvbjerg. Her har vi samlet alle hverdagens indkøb under ét og samme tag. Vi fører alle basisvarer til faste discountpriser, og du finder et spændende udvalg af økologiske, glutenfri, sukkerfri, nøglehulsmærkede og miljømærkede varer til fast lav pris. Vi har et stort udvalg af friske grøntsager og frugter - både eksotiske og årstidsaktuelle. Alt sammen til faste lave priser.  

Gå på opdagelse i vores slagter- og delikatesseafdeling, og lad dig inspirere og friste af det store udvalg i udsøgt kvalitet. I vores vinafdeling finder du en velassorteret og omfattende samling af vin fra nogle af verdens bedste vindistrikter. Her finder du med sikkerhed den perfekte vinmenu til middagen.

Der er altid nem og gratis parkering ved din nærmeste Løvbjerg butik. Vi sætter kunden i fokus, og vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken.  

Mad ud af huset [- bare billigt!]

Mad ud af huset - bare billigt!

Vidste du, at du i alle vores butikker kan bestille og hente mad fra Løvbjergs slagter og delikatesse? 
Det er nemt, lækkert og bare billigt!

Ugens tilbud - bare billigt!

Gå på opdagelse i ugens Løvbjerg-avis, hvor du finder et hav af produkter til favorable priser. Vi har det hele - bare billigt!