Dansk familieejet siden 1926

Løvbjerg Varde

Hjertingvej 15-17, 6800 Varde

Åbningstider

Man-søn: 8 - 21

Helligdage: Lukket

Parkering
140 gratis parkeringspladser.
Kontrolrapport
Kontrol Rapport

Varde butik

Kontrol Rapport

Varde slagter

Posthus & Pakkeshop
Løvbjerg Pakkshop - bring Løvbjerg Pakkshop - dao Løvbjerg Pakkshop - postnord Løvbjerg Pakkshop - gls Løvbjerg Pakkshop - ups

Dit lokale team

Løvbjerg i Varde har eksisteret siden 1989. Butikken blev gennemgribende renoveret i 2020 og fremstår i dag som et moderne supermarked med masser af plads til kunderne. Butikken er Løvbjerg-kæden største butik målt på antallet af kvadratmeter. Udover de gode tilbud og lave priser, er butikken kendt for delikatesseafdelingen, hvor Løvbjergs egne delikatessemedarbejdere er ansat.

Løvbjerg Varde - Jakob Nørrelykke Seckiner

Jakob Nørrelykke Seckiner

Købmand

Løvbjerg Varde - Anni Bentzen

Anni Bentzen

Delikatesseleder

Løvbjerg Varde - Jasmin Cehobasic

Jasmin Cehobasic

Grøntchef

Løvbjerg har alt til hverdagen - bare billigt!

Det er nemt at være kunde i Løvbjerg. Her har vi samlet alle hverdagens indkøb under ét og samme tag. Vi fører alle basisvarer til faste discountpriser, og du finder et spændende udvalg af økologiske, glutenfri, sukkerfri, nøglehulsmærkede og miljømærkede varer til fast lav pris. Vi har et stort udvalg af friske grøntsager og frugter - både eksotiske og årstidsaktuelle. Alt sammen til faste lave priser.  

Gå på opdagelse i vores slagter- og delikatesseafdeling, og lad dig inspirere og friste af det store udvalg i udsøgt kvalitet. I vores vinafdeling finder du en velassorteret og omfattende samling af vin fra nogle af verdens bedste vindistrikter. Her finder du med sikkerhed den perfekte vinmenu til middagen.

Der er altid nem og gratis parkering ved din nærmeste Løvbjerg butik. Vi sætter kunden i fokus, og vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken.  

Mad ud af huset [- bare billigt!]

Mad ud af huset - bare billigt!

Vidste du, at du i alle vores butikker kan bestille og hente mad fra Løvbjergs slagter og delikatesse? 
Det er nemt, lækkert og bare billigt!

Ugens tilbud - bare billigt!

Gå på opdagelse i ugens Løvbjerg-avis, hvor du finder et hav af produkter til favorable priser. Vi har det hele - bare billigt!