Dansk familieejet siden 1926

Løvbjerg Vejen

Lindetorvet 2, 6600 Vejen

Åbningstider

Man-søn: 8 - 21

Helligdage: Lukket

Parkering
70 gratis parkeringspladser.
Kontrolrapport
Kontrol Rapport

Vejen butik

Posthus & Pakkeshop
Løvbjerg Pakkshop - bring Løvbjerg Pakkshop - dao Løvbjerg Pakkshop - postnord Løvbjerg Pakkshop - gls

Dit lokale team

Løvbjerg i Vejen har eksisteret siden 1983. Butikken er løbende blevet moderniseret og fremstår i dag som et moderne supermarked. Udover de gode tilbud og lave priser, er butikken kendt for den indbydende grøntafdeling, der møder kunderne lige efter indgangen.

Løvbjerg Vejen - Mads Hoffmann

Mads Hoffmann

Købmand

Løvbjerg Vejen - Martin Schmidt

Martin Schmidt

Slagtermester

Løvbjerg har alt til hverdagen - bare billigt!

Det er nemt at være kunde i Løvbjerg. Her har vi samlet alle hverdagens indkøb under ét og samme tag. Vi fører alle basisvarer til faste discountpriser, og du finder et spændende udvalg af økologiske, glutenfri, sukkerfri, nøglehulsmærkede og miljømærkede varer til fast lav pris. Vi har et stort udvalg af friske grøntsager og frugter - både eksotiske og årstidsaktuelle. Alt sammen til faste lave priser.  

Gå på opdagelse i vores slagter- og delikatesseafdeling, og lad dig inspirere og friste af det store udvalg i udsøgt kvalitet. I vores vinafdeling finder du en velassorteret og omfattende samling af vin fra nogle af verdens bedste vindistrikter. Her finder du med sikkerhed den perfekte vinmenu til middagen.

Der er altid nem og gratis parkering ved din nærmeste Løvbjerg butik. Vi sætter kunden i fokus, og vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken.  

Mad ud af huset [- bare billigt!]

Mad ud af huset - bare billigt!

Vidste du, at du i alle vores butikker kan bestille og hente mad fra Løvbjergs slagter og delikatesse? 
Det er nemt, lækkert og bare billigt!

Ugens tilbud - bare billigt!

Gå på opdagelse i ugens Løvbjerg-avis, hvor du finder et hav af produkter til favorable priser. Vi har det hele - bare billigt!