Dansk familieejet siden 1926

Bliv elev i Løvbjerg

Hos Løvbjerg Supermarked lægger vi vægt på en elevuddannelse med masser af udfordringer, hvor du vil få dit eget ansvarsområde og hele tiden er med til at præge din hverdag. Samtidig vil vi sikre den nødvendige sparring med fagligt dygtige kolleger, gode arbejdsforhold og et godt arbejdsklima.

Hos os er du ikke bare billig arbejdskraft

- vi sætter en ære i at give dig en god uddannelse og lysten til at fortsætte i branchen. Derfor lægger vi vægt på et godt samarbejde og er opmærksom på, at fritid og arbejde skal gå op i en højere enhed.

Vi vil gøre meget for, at du får dine ambitioner opfyldt efter endt uddannelse, og derfor kigger vi først i egne rækker, når der er ubesatte stillinger.

Forløbet

Forløbet

Elevuddannelsen er et 2-4-årigt forløb (afhængig af baggrund), hvor du kombinerer de praktiske arbejdsopgaver i supermarkedet med skoleophold på Mommark Handelsskole eller Teknisk Skole (mesterlære). Sideløbende vil Løvbjerg gerne sikre, at der er et godt socialt sammenhold mellem eleverne fra de forskellige butikker, og derfor bliver der hvert år afholdt en fælles elevdag.

Næste skridt

Næste skridt

Er du interesseret i en elevplads, hører vi meget gerne fra dig.

Send din ansøgning samt CV, til den butik, som du ønsker at blive elev i. Fortæl om dig selv og indenfor hvilket område, du kunne tænke dig en elevuddannelse.